Semiaden 2022 – en suksess!

18. september ble Semiaden ble arrangert for 15. gang.

Kilder: Askermagasinet, nr. 3. september 2022; RHA 27. september 2022

Semiaden er Askers store familiedag, og ca. 2 000 deltok på arrangementet ved Semsvannet. I strålende sol ble dagen fyllt av opplevelser for barn og voksne. Aktiviteter som ridning, kajakkpadling, klatring og fisking var kombinert med kunnskap om gjenvinning, bærekraft og natur.

Caroline Nicol fra Shetland demonstrerte saueklipping på en av villsauene. Caroline Nicol er norsk mester i klipping av sau.

Kilde: RHA 27.09.2022

Semiaden er lagt opp som en tur rundt Semsvannet, og kjøp av adgang til et digitalt kart, gir tilgang til alle aktivitetene . Pengene går uavkortet til NaKuHel (Natur-Kultur-Helse) og deres innsats for frivillig arbeid i Asker.

Rotaryklubbene i Asker støtter prosjektet økonomisk og ved å stille opp mannsterke ved de forskjellige postene.

Fra venstre: Tina Christophersen, Haimanot Tesfai, president i Skaugum RK, ordfører Lene Conradi og Terje Lindberg styreleder i NaKuHel. Bakerst: Kjell Jacobsen, president i Nesbru RK; Børre Andreas Sveen, president i Asker RK; Geir Lysfjord prosjektleder for Semiaden; Valgerd Svarstad Haugland, statsforvalter i Oslo og Viken; Erik Ax, president Røyken RK; Helle Kjørlaug og Roar Svendsen, president i Hurum RK. Kilde: RHA 27.09.2022
Askers juniorskolekorps underholdt. Kilde: RHA 27.09.2022