Alta-Lindesnes på sykkel

Guttegjengen fra Røyken syklet Norge på langs sommeren 2020

Kjartan Andersen (23), Tobias Bakler (22) og Vetle Tveitane (22)
Bilde: RHA
Tekst: Lasse Norhamo

Foredrag 26. oktober 2020: «På 2 hjul fra Alta til Lindesnes« av Vetle Tveitane.

Vetle Tveitane Bilde: https://www.usn.no/hub/pedagogikk/arkiv/?offset8385=1

Vetle ga en interessant og engasjerende beskrivelse om sykkelturen han sammen med Kjartan og Tobias gjorde i sommer. De er alle studenter i henholdsvis Oslo, Drammen og Bergen. Sport 1 Røyken har gitt vesentlig bidrag i form av rabatter på utstyr, som gjorde det økonomisk mulig å realisere turen.

Vetle har filmet/tatt bilder gjennom hele turen med et lite action kamera. De hadde også en drone med seg, og det ble mange spektakulære videoer. Vetle redigerte bildene på kvelden, og oppdaterte Sport 1 Røyken sin Instragramside jevnlig hver dag gjennom hele turen.

Bilder og videoer skall være tilgjengelig på «@kjartantobiasvetle» på Sport 1 Røyken hjemmeside, i følge Vetle.

RHA hadde 27. juli 2020 et stort oppslag om turen, se HER.