Geir Guthormsen er tilbake som medlem

Interessant ego/yrke-foredrag – og mye om bildekk

Geir blir medlem igjen 170820152553

Klubben ønsket Geir hjertelig velkommen tilbake som medlem i en liten høytidelighet der Rotary-merket ble satt på plass av president Hans.

Geir fortalte om oppveksten på Tysvær utenfor Haugesund, om livet uten elektrisk strøm og telefon og vann fra brønn, om skole annenhver dag. Siden ble det realskole og gymnas, radioskole og økonomifag på BI (1971).

Geir seilte med «Oslofjord» et års tid, før militæret og jobb i Håkull transport. I 1975 entret han dekk-bransjen som teknisk konsulent og selger (1975), deretter ble det Goodyear Norge som produktsjef og salgs- og markedssjef, senere storkundeansvar. Fra 2002 til 2010 jobbet Geir som selvstendig næringsdrivende som Senior Field Engineer for Goodyear Nordic.

Geir kan mye om dekk, og står til troende når han karakteriserte NAF-testene som ubrukelige fordi det er så mange parametre som bestemmer hvor bra et dekk fungerer: Biltype, felg, forstilling, lufttrykk, kjørestil mm. Og ikke bruk vinterdekk om sommeren, for gummien hardner av varmen som gjør at dekkene mister gripeevnen på vinterføre.