Etterlyst: Kandidat til RYLA – Rotary Youth Leadership Award 2019

Røyken Rotaryklubb søker kandidater til RYLA 2019!

Seminaret avholdes fredag – søndag 5.- 7.april 2019. Rotaryklubbene Bryn, Oslo Nord og Groruddalen samarbeider om arrangementet.

Sted: Radison Blu Hotel Alna, Tevlingveien 21, 1081 Oslo.

Røyken Rotaryklubb dekker seminarkostnader og opphold fredag-søndag på Radisson Blu Hotel. Reiseutgifter og drikke til middag og lunsj betales av den enkelte deltaker.

Har du en kandidat som du mener egner seg for RYLA 2018 eller ønsker mer informasjon? Er du selv mellom 20 og 30 år, er interessert og ellers fyller kriteriene? Ikke nøl med å kontakte Hans Frivold, Røyken Rotaryklubb, mobil +47 482 18 048, epost hans.frivold@online.no.

RYLA – Rotary Youth Leadership Award, er et seminar om ledelse. RYLA arrangeres av Rotary, og er et tilbud til unge ledere og unge med lederambisjoner. Gjennom foredrag og gruppearbeid vil det tas opp aktuelle og spennende problemstillinger en møter som leder. I tillegg til faglig utbytte, gir RYLA også mulighet til å bli kjent med andre og bygge nettverk.

RYLA er et tilbud til deg mellom 20 og 30 år, og som har interesse for å lære mer om ledelse. Du kan allerede være leder, ha ambisjoner om å bli leder, eller bare være nysgjerrig på temaet. Du kan være i jobb, studere eller være engasjert på annen måte. Spredning i alder og bakgrunn skaper dynamikk og spennende diskusjoner, og gir større utbytte til alle som deltar. (ryla.rotary.no/)