Ny guvernør – og ny kommunikasjonskanal: https://guvernorbloggen.blog/

Guvernør Stig Asmussen skriver følgende i epost 02.08.2017:

Kjære Rotaryvenn,

Dette nyhetsbrevet går til de Rotarianere jeg har e-postadresse til fra vårt nye medlemsnett. Normalt – og i det følgende –  vil informasjon fra meg gå til president og sekretær i klubben for videre distribusjon. Dette altså et unntak. I og med at jeg ikke når alle, ber jeg også denne gang om at nyhetsbrevet distribueres via klubben i tillegg.

Jeg ønsker med dette å ønske deg velkommen til et godt nytt og givende Rotaryår! Jeg ser frem til å møte deg på klubbesøk, på Distriktskonferansen 28.oktober eller på andre møteplasser i løpet av året. I kommende Rotaryår får du ingen månedsbrev fra guvernøren. Jeg skriver i stedet blogg: https://guvernorbloggen.blog/ Den er åpent tilgjengelig for alle. Man trenger altså ikke være medlem av Facebook eller andre sosiale medier for å lese bloggen. Man kan også abonnere på bloggen for å få tilsendt nyhetsoppdateringer når de måtte komme.

Vi vil i Rotaryåret som kommer benytte Sosiale medier i langt større grad for å vise aktiviteten i klubbene i distriktet. Jeg oppfordrer derfor presidentene i klubbene til å sende meg aktuelle bilder og kort informasjon om klubb, prosjekter mv egnet for publisering på sosiale medier. Dette gjerne i forbindelse med guvernørbesøket.

Klubbene ble utfordret under PETS og Distriktstreningen til å ta i bruk nye verktøy, dra fordeler av nye rammebetingelser, samt sette seg konkrete mål innenfor rammen av Rotarys strategiske prioriteringer, og de føringer RI Presidenten har gitt i tilknytning til sitt tema. Selv er jeg overbevist om at vi trenger et sterkere fokus på klubben og medlemskapet – og vil legge særlig vekt på dette. Rotary må også være et relevant yrkesnettverk – og vi utfordrer til diskusjon om dette. Følg opp dette i din klubb.

Ved inngangen til året har jeg skrevet tre innlegg – Om årets tema – «Rotary Making A Difference», Om våre strategiske prioriteringer, og litt om hva jeg synes Rotary er : «Nettverk og Humanitær tjeneste». Les gjerne disse innleggene på guvernørbloggen.

Jeg har en åpen linje og ønsker meg gjerne innspill på hvordan vi som organisasjon kan bidra til større verdi for medlemmene og samfunnet. Klubbesøkene er f.eks. en god anledning for gode diskusjoner.

Nytt av året (dette blir litt spennende) – et viktig skritt og et brudd med tradisjonen:  Vi går fra å måle fremmøte til å måle engasjement. Jeg ser frem til et innholdsrikt Rotaryår som gir oss alle noe ekstra. Det går gjerne i oppfyllelse når man engasjerer seg litt ekstra!

Med vennlig hilsen/best regards

Stig Asmussen, Governor D 2310
Rotary Club of Oslo, District 2310, Norway
Adr: Reistadjordet 18, 1394 Nesbru

Mobil: +47 90678710

2017-18: Rotary: Making a Difference