Rotary sponser seminar for unge ledertalenter

RYLA RN og Rotary logo

Røyken og Raukvin Rotaryklubber og Røyken Næringsråd jakter på kandidater til Rotarys lederseminar for unge talenter – RYLA 2016, 8.-10. april i Oslo.

OBS: Påmeldingsfrist for seminaret er 1. mars 2016.

Kjenner du en kandidat som du mener egner seg for RYLA 2016 eller ønsker mer informasjon, ikke nøl med å kontakte: Hans Frivold, President Røyken Rotaryklubb, Mail: hans.frivold@online.no, Mobile +47 482 18 048

RYLA – Rotary Youth Leadership Award, er et seminar om ledelse og entreprenørskap, og er et tilbud til unge, gjerne med litt arbeids- og/eller prosjekterfaring, som har et ønske om å utforske sine egne tanker om lederskap. Gjennom foredrag og gruppearbeid vil det tas opp aktuelle og spennende problemstillinger en møter som leder. I tillegg til faglig utbytte, gir RYLA også mulighet til å bli kjent med andre og bygge nettverk.

RYLA er et tilbud til deg mellom 20 og 30 år, og som har interesse for å lære mer om ledelse. Du kan allerede være leder, ha ambisjoner om å bli leder, eller bare være nysgjerrig på temaet. Du kan være i jobb, studere eller være engasjert på annen måte. Spredning i alder og bakgrunn skaper dynamikk og spennende diskusjoner, og gir større utbytte til alle som deltar.

– Seminaret arrangeres fredag 8. til  søndag 10. april på Thon Hotell Ullevål i Oslo. Hovedtemaet for seminaret er selvledelse og sosialt entreprenørskap. Deltakerne kan glede seg til gode foredrag om ledelse og entreprenørskap, tips fra gründere, inspirerende gruppearbeider og ikke minst til å få nye venner og nyttig nettverk. I samarbeid med Røyken Næringsråd ønsker vi finne en eller to kandidater fra en av medlemsbedriftene i Røyken Næringsråd. Rotary betaler seminaravgiften for deltakerne. Det eneste arbeidsgiveren må bidra med, er å gi kandidaten fri på fredagen, forteller Hans Frivold, president i Røyken Rotaryklubb.

– Vi er ikke så opptatt av den øvre aldersgrensen på 30 år, og kan gjerne strekke den til 35 år. Det viktigste for oss er å finne frem til en person som er ferdig med grunnutdannelsen, har startet i jobb og som kanskje har ambisjoner om en gang å bli leder. Personen vi søker kan også være eier og leder av sin egen bedrift.  Seminaret vårt er en unik anledning til å bli inspirert, lære mye og ikke minst danne nettverk, sier Frivold.

Har du en kandidat som du mener egner seg for RYLA 2016 eller ønsker mer informasjon, ikke nøl med å kontakte: Hans Frivold, President Røyken Rotaryklubb, Mail: hans.frivold@online.no, Mobile +47 482 18 048

Innlegget er skrevet av: Røyken Næringsråd-2  22.02.2016 | 12:42 0 Kategori: Nyheter, Uncategorized

http://royken.info/rotary-sponser-seminar-for-unge-ledertalenter/