Semiaden 13.09.2015 ved Semsvannet og NaKuHel

7 medlemmer av RRK var på post i Semiaden 2015

Her er bilder fra klubbens innsats under Semiaden 2015. Bildene viser Past President som blid og jovial parkeringsvakt, Geir Guttormsen og Arnulf Lemme inspisert ved klatretårnet av President Hans Frivold og Ove Blakset som plasskommandant ved standplassen for skyting med pil og bue.

Semiaden 2015 bilder

Årets Semiade ble arrangert for 9. gang søndag 13. september. Det var ca 90 rotarianere fra 6 klubber fordelt på de ulike postene på NaKuHel senteret og rundt Semsvannet. Fra Røyken RK var det 7 deltagere fordelt på klatretårnet med 4 stk, pil og bue 1, parkeringsvakt 1 og og i tillegg var Hans med i en ledergruppe. På tross av overskyet vær og usikker værmelding samlet arrangementet ca 4000 store og små som gikk runden rundt Semsvannet med 22 forskjellige poster. Det var i år som i fjor er stort utvalg av aktiviteter som riding, seiling, orientering, om sur nedbør, skogbruk, flaggermus, birøkt for å nevne noen av årets temaer.

Tilstede var også ordførerne i Asker, Røyken og Hurum. Det ble også observert personer fra Røyken med barnebarn på tur rundt vannet.

Hele overskuddet av dette arrangementet inkludert kunstlotteriet går uavkortet til drift av NaKuHel-senteret. Årets overskudd er enda ikke offentliggjort.

Det er mange fine bilder fra Semiaden på nettutgaven til Budstikka.