Rotaryakademiet i Distrikt 2310 er etablert

rotary-logo

Rotaryakademiet inviterer til introdukssjonskurs 22. januar på Thon Hotel Vettre

Medlemmer av Røyken RK har mottatt epost fra presidenten med informasjon og påmeldingsskjema.

Distriktsrådet i 2310 vedtok høsten 2014 enstemmig å anbefale at det opprettes et eget Rotary akademi som får hoved ansvaret for all opplæring i distriktet. Forslaget kom fra distriktets opplærings- og kommunikasjonskomite som foreslo å utvide Rotaryskolen til et akademi med bredere opplæringstilbud. Det var videre lagt til grunn at opplegget skulle dekke det som Rotary Leadership Institute (RLI) faglig legger til grunn. Styret i distriktet fulgte umiddelbart opp og vedtok enstemmig opplegget som fikk navnet Rotaryakademiet Distrikt2310 (RLI).

Rotaryakademiets formål er å tilby distriktets medlemmer og tillitsvalgte relevant lederopplæring og kunnskap om Rotary og aktuelle temaer som står sentralt i Rotarys arbeid. Opplæring er en høyt prioritert aktivitet i distriktet.

Rotaryakademiets introduksjonsseminarer starter som tidligere meddelt uke4 i januar 2015. Førsteseminar holdes torsdag 22. januar 2015 på Thon Hotel Vettre, Konglungveien 201, 1392 Vettre i Asker og andre seminar arrangeres torsdag 29. januar 2015 på Thon Hotel Linne, Statsråd Mathiesens vei12, 0598Oslo.

Påmelding skjer direkte til distriktstrener Leif Agnar Ellevset på epost leif@ellevset.no Bruk vedlagte påmeldingsskjema. Seminaravgiften er på kr. 250,00 og innbetales direkte til distriktet. Kontonummer på påmeldingsslipp. Spørsmål om opplegget rettes til Ellevset på epost leif@ellevset.no eller mobil 9133 3000.