Unik sjanse til å møte lederen for FNs klimapanel 12. november

Klimatoppmøte 2014

Som rotarianer har du en unik mulighet til å møte lederen for FNs klimapanel, Dr. R. K. Pachauri, på et møte i Gamle Logen i Oslo (Grev Wedels plass 2) 12. november kl. 18.00.

Sammen med sponsorene for denne anledningen, inviterer Oslo Vest Rotary Klubb til et møte der klubben ønsker å bidra til at Dr. Pachauri får publisitet i Norge om sluttrapporten fra FNs klimapanel. Derfor arrangerer vi Klimatoppmøtet 12. november 2014.

Sluttrapporten fra FNs klimapanel blir en sammenfatning av resultatene fra tre arbeidsgrupper som har tatt for seg forskjellige problemstillinger i klimaarbeidet. Et stort antall forskere fra mange land har deltatt, herav 19 norske forskere. Sluttrapporten konkluderes i København 3. november i år, og bare ni dager etter får vi anledning til å høre Dr. Pachauri legge fram høydepunktene på møtet i Gamle Logen. Denne rapporten angår oss alle, og ikke minst våre etterkommere.

Les mer om dette unike møtet på http://www.klimatoppmøte2014.no/. Her kan du også bestille billetter. Billettservice eller Gamle Logen kan også kontaktes for billetter til dette møtet. Rabatterte priser til studenter,